jueves, 10 de mayo de 2012

Sortida anual de grup d'iniciació al MTB " Start One "

Desprès de vuit mesos el grup start assoleix el seu primer gran repte amb MTB . Molts dels components ni tan sols anaven en bicicleta i ara ja estan capacitats per fer excursions per Collserola amb unes distancies de 30 km i desnivells acumulats de 500 Metres . Aquí teniu una petita crònica de la sortida del mes d'abril al giro de Isabena
Qui havia de dir que en tres dies ens toparíem amb el fred, la pluja, la calamarsa, el fang i quasi bé amb la neu? L'aventura va començar un dissabte a les 11 del matí... amb les cares adormides però plenes d'entusiasme d'un equip que mai es rendeix. La primera etapa, d' Areny a Lascuarre, va resultar la més factible. L'arribada a Lascuarre va ser exitosa, a una casa rural on no ens va faltar res. El millor va ser acabar el dia amb un Gin tonic, ja puc ben dir que era bo!
De Lascuarre a Roda de Isábena les coses es van capgirar. La pluja i el fang van ser els nostres enemics durant tota l'etapa, però tot s'ha de dir. Gràcies a la paciència i experiència de l'equip la vam poder acabar en 8:30 hores, l'important va ser arribar i poder compartir un bon sopar en molt bona companyia. Recuperats, vam iniciar la tercera etapa diluviant...Allò era APOCALÍPTICO! Mullats fins a la mèdula, seguíem la ruta amb un bon ritme. Tot i així, el fred i l'aigua anaven calant dintre nostre fins al punt d'haver de parar a un estable abandonat per refugiar-nos. Allà vam passar una bona estona fent bromes i balls per oblidar-nos del fred, fins que van arribar dos cotxes per portar-nos de tornada a Areny sense poder acabar la nostra fita. Esperem poder acabar-la un altre any sense impediments! Ha estat un pont molt especial per a tots nosaltres i crec que serà difícil d'oblidar, no sols per la bici, sinó també pels moments de riures i tonteries. Cal dir que l'equip cada dia creix més i que gràcies a la Maite, els Joseps, el Roger i el Juanky fan que sigui especial i la gent mai se'n cansi.
Felicitats a tots els One's pel Giro Isábena 2012.
Ja estem Preparant la sortida anual pel 2013. Al Setembre decidirem on anem i quant hi anem ,mestres tant seguirem amb les nostres sortides guiades cada 15 dies . us esperem a tots/es .

No hay comentarios: