martes, 24 de enero de 2012

Sortides Guiades Start One's



Aquesta es la primera sortida de l'any ja de cara al mes de maig. Ha sigut una prova de foc. Un recorregut llarg, cinquanta quilometres, amb molta zona tecnica, amb rampes impresionants, amb molta sorra, moltes pedres i moltes baixades. Hem caigut uns quants, sobre l'aigua, sobre la sorra......... Barretes i gels energetics a dojo per pal.liar el cansament. Aquesta sortida ha suposat per nosaltres un treball molt intens. Aixo marcara un abans i un despres. Pero seguirem pedalant que es realment el que mes ens agrada. Gracies a tot l'equip, Josep, Josep jr., Maite, Juanky i Pere, pels anims, el suport i l'ajuda. Fins la propera.

Aqui la Cronica de la última Sortida
Avui hem tingut la nostre desè sortida del grup Start One,
ha estat diferent, en primer lloc ens faltaven bastants companys i això s'ha notat des del principi. Semblava que no havia ganes d'arrencar, però ens hem fet els forts i ens hem encaminat cap al riu, fins a Sant Feliu de Llobregat, per anar a agafar “la Llarga”.

Com ja coneixiem de la segona sortida aquest recorregut i sabíem que el desnivell no és molt exigent, el grup ha aprofitat per jugar amb plat gran i mitjà, pinyons amunt i avall, hem anat fent relleus, avançant i retardant posicions fins coronar. Fins aquí res de nou. Després ens hem dirigit cap “ALS OCUPES”, aquest camí era nou per al grup i hem descobert una zona més humida i bonica. El grup ha tocat en aquesta desena sortida per primera vegada trams de Single Track.
Després d'un petit refrigeri a la Creu, ens hem disposat per baixar ....... havia dubtes ...... Drasera o Sanson ...... ens dirigim a baixar per la Sanson i. ... Roger ens prepara una sorpresa ....... ens talla el camí ens torna a ficar a la muntanya ...... Single track de nou ........ trialera ...... gairebé tots hem fet a peu almenys un tram ..... Single track .... Buff que interessant!!!!!!, no sabiem on estavem ...... finalment sortim a la Drasera(part de la cadena) i baixada a Molins ...... Arribada a l'ESPAI.
Bé ha estat una sortida molt dinàmica, per tornar-la a repetir, sobretot per millorar en les zones tècniques.
Us hem trobat a faltar ........ Juanky (que et millors !!!), Carmen (torna de Granada!!) Jose Luis (Que el fred no et geli! I les noves incorporacions Helga, Zaida, (Mercè no, que ja sabem que el teu és córrer ) que crèiem que s'enganxaven a la bici!! També han faltat petits, esperem que a la propera siguem més .........

Ahhh! PERE, t'han deixat sol davant el perill, però no t'ho hem posat molt difícil no??

Gràcies a tots per l'esfoç realitzat i per les croniques tan xules ,aixi com les fotos que feu cada setmana .

No hay comentarios: